W ZWIĄZKU Z REALIZACJĄ PROJEKTU "DYWERSYFIKACJA DZIAŁALNOŚCI TURYSTYCZNEJ PRZEDSIĘBIORSTWA POPRZEZ WPROWADZENIE NOWYCH USŁUG I PRZYSTOSOWANIE BIEŻĄCYCH USŁUG DO NOWYCH REALIÓW RYNKOWYCH, W CELU POPRAWY KONKURENCYJNOŚCI ORAZ UTRZYMANIA ZATRUDNIENIA" , REALIZOWANEGO W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJENGO WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO (EUROPEJSKI FUNDUSZ ROZWOJU REGIONALNEGO) NA LATA 2014 - 2020 OŚ PRIORYTETOWA: III KONKURENCYJNOŚĆ MŚP DLA DZIAŁANIA: 3.2 INNOWACJE W MŚP, ZAPRASZAMY DO ZŁOŻENIA OFERT NA DOSTAWĘ WYPOSAŻENIA DO NOWO POWSTAŁEJ KUCHNI ORAZ RESTAURACJI
PEŁNE OGŁOSZENIE MOGĄ ZNALEŹĆ PAŃSTWO NA BAZIE KONKURENCYJNOŚCI: https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/ogloszenia/47783
ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA OFERT NA CAŁOŚĆ ZAMÓWIENIA LUB NA OFERT CZĘŚCIOWYCH
PROSIMY O PRZESYŁANIE OFERT CENOWYCH, Z UWZGLĘDNIEM SECYFIKACJI I MARKI URZĄDZEŃ NA ADRES MAILOWY: KONTAKT@MIEDZYBRODZIE.NET.PL
KONTAKT TELEFONICZNY: +48 600 695 999 KAROL STRĄG
DANE ZAMAWIAJĄCEGO: KAROL STRĄG FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA STRAG, 34-312 MIĘDZYBRODZIE BIALSKIE, UL.WCZASOWA 22
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/2021/RPOWŚ/3.2
ZAŁĄCZNIKI - wersja edytowalna
ZAŁĄCZNIKI - wersja PDF
OGŁOSZENIE O WYBORZE OFERTY
Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty dotyczącej na realizację zadania pn.: „Dostawa wyposażenia do nowo powstałej kuchni i restauracji”, w związku z realizacją projektu pt.: „Dywersyfikacja działalności turystycznej przedsiębiorstwa poprzez wprowadzenie nowych usług i przystosowanie bieżących usług do nowych realiów rynkowych, w celu poprawy konkurencyjności oraz utrzymania zatrudnienia”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego (Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego) na lata 2014 – 2020 Oś priorytetowa: III. Konkurencyjność MŚP dla działania: 3.2. Innowacje w MŚP.